ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ…

Ψηφιακό μοτέρ BLDC. Γιατί κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα συμβατικά μοτέρ.

Η MAMBA M4 χρησιμοποιεί αποκλειστικά ψηφιακό μοτέρ τεχνολογίας BLDC, χωρίς ψήκτρες. Το ψηφιακό μοτέρ BLDC επιτυγχάνει πολύ υψηλές ταχύτητες περιστροφής, έως 100.000 σ.α.λ. και διατηρεί σταθερή την ισχύ και την απορροφητικότητα της σκούπας, ανεξάρτητα από την ποσότητα σκόνης και το είδος της επιφάνειας που καθαρίζετε. Είναι compact, έχει υψηλή απόδοση σε σχέση με το μέγεθος και το βάρος του και το σημαντικότερο, επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της σκούπας σας.

Ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου

Για να καθαρίζετε όλο το σπίτι στο μισό χρόνο σε σχέση με τις παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες

ΑΠΟΔΟΣΗ

Εξασφαλίστε την ίδια απόδοση με μία ενσύρματη σκούπα, χωρίς την ταλαιπωρία του καλωδίου

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 25,2V και μεγάλης χωρητικότητας 2500mAh, παρέχει εξαιρετική ισχύ και διασφαλίζει έως και 60 λεπτά βαθύ καθαρισμού, με μία μόνο φόρτιση.

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ

Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και μπορεί να φορτιστεί ανεξάρτητα από τη συσκευή για μεγαλύτερη ευκολία. Συνεπώς, δε χρειάζεται να μετακινείτε ολόκληρη τη συσκευή. Φορτίζει γρήγορα και δε χρειάζεται να την αφήσεις να αποφορτιστεί πλήρως, πριν την επαναφορτίσεις. 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Επιπλέον, αν η μπαταρία σας χαλάσει, θα αντικαταστήσετε την μπαταρία και όχι ολόκληρη τη σκούπα σας.

Με τη δύναμη της κυκλωνικής τεχνολογίας, χωρίς σακούλα για σταθερή απορροφητικότητα

Δεν έχει σακούλα που φράζει από τη σκόνη κι έτσι η απορροφητικότητα της παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια σκουπίσματος. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο κυκλωνικό της σύστημα, η ροή του αέρα είναι ισχυρότερη και μεγαλύτερη εξασφαλίζοντας καλύτερο και πιο αποτελεσματικό διαχωρισμό της σκόνης. Απορροφά ακόμα και τη σκόνη που δε φαίνεται, παρέχοντας εξαιρετικό καθαρισμό, χωρίς απώλεια απόδοσης.

Επιπλέον, χωρίς τη χρήση σακούλας, εξοικονομείτε χρήματα, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον κόστη για αναλώσιμα.

Με 2 μηχανοκίνητα πέλματα για κάθε είδους επιφάνεια

Με δύο διαφορετικές κυλινδρικές βούρτσες που επιτρέπουν τον καθαρισμό όλων των επιφανειών. Η μαλακή κυλινδρική βούρτσα (soft roller) είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δαπέδων (ειδικά για ξύλινες επιφάνειες), ενώ η κυλινδρική βούρτσα (bristle roller) είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών.
Απομακρύνουν και την πιο λεπτόκοκκη σκόνη απορροφώντας έως και 3 φορές πιο αποτελεσματικά με ένα πέρασμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Αφαιρούνται και επανατοποθετούνται πολύ εύκολα, ενώ είναι πλενόμενες και επαναχρησιμοποιούμενες.

Εξαιρετικός ακουστικός σχεδιασμός

Χάρη στον αποτελεσματικό ακουστικό σχεδιασμό της Rohnson MAMBA, o ήχος δεν είναι δυσάρεστος κατά τη χρήση, εξασφαλίζοντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία σκουπίσματος για εσάς και τους γύρω σας όλες τις ώρες της ημέρας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέγιστη ισχύς 430W

Με μέγιστη ισχύ 430W, απορροφητική ισχύ 130AW και απορροφητική πίεση 24kPA, καλύπτει κάθε απαίτησή σας, απορροφώντας σκόνη, ψίχουλα, τρίχες κατοικιδίων σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς κόπο και μόνο με ένα πέρασμα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλα τα είδη επιφανειών, όπως σκληρά δάπεδα, ξύλινα δάπεδα, μοκέτες, χαλιά, σκάλες, καναπέδες, κρεβάτια, γραφείο, βιβλιοθήκη κτλ.. Έτσι, διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό καθημερινά.

3 ταχύτητες λειτουργίας

Eco, Medium και Max για να προσαρμόζετε τη σκούπα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στη λειτουργία Eco μεγιστοποιείται η διάρκεια της μπαταρίας με άψογα αποτελέσματα, στη λειτουργία medium έχετε τον καλύτερο συνδυασμό απορροφητικότητας και χρόνου λειτουργίας και στη λειτουργία Max εξαλείφετε τις πιο επίμονες βρωμιές από το δάπεδο ή το χαλί. Μεταβείτε από τη μία λειτουργία στην άλλη κατά τη διάρκεια της χρήσης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Υγιεινό άδειασμα κάδου

Ο κάδος περισυλλογής σκόνης είναι μεγάλης χωρητικότητας για να καλύπτει πολλαπλούς καθαρισμούς. και αδειάζει εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με τα σκουπίδια. Επιπλέον, αφαιρείται και πλένεται για πλήρη απομάκρυνση της σκόνης.

Προηγμένο φίλτρο HEPA

Η σκόνη διοχετεύεται απευθείας στον κάδο και με το προηγμένο φίλτρο HEPA παγιδεύεται υψηλό ποσοστό σκόνης και αλλεργιογόνων και επιτυγχάνεται καθαρότερος εξερχόμενος αέρας. Σε συνδυασμό με το μεταλλικό φίλτρο, διασφαλίζεται καθαρό και υγιεινό περιβάλλον με τη μέγιστη δυνατή προστασία για εσάς και την οικογένειά σας. Και τα 2 φίλτρα είναι πλενόμενα και επαναχρησιμοποιούμενα.

Άνεση και ευελιξία

Για να καθαρίζετε ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό. Το περιστρεφόμενο πέλμα κινείται κατά 180 ° για γρήγορες κινήσεις και λυγίζει 90 ° ώστε να είναι εντελώς επίπεδη και να μπαίνει κάτω από καναπέδες, τραπέζια, καρέκλες, κρεβάτια κτλ. Έτσι, σας προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντας την πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο.

Μίνι μηχανοκίνητο πέλμα

Κατάλληλο για την απομάκρυνση των τριχών κατοικιδίων και σκόνης από καναπέδες, στρώματα, σκάλες και γενικά μικρότερες επιφάνειες.

Πληθώρα εξαρτημάτων

Περιλαμβάνονται 2 έξτρα εξαρτήματα, το εξάρτημα για γωνίες με βούρτσα και το σύνθετο εξάρτημα. Συνδέστε το εξάρτημα για γωνίες με βούρτσα ώστε να μαζέψετε τη σκόνη σε οποιοδήποτε ντουλάπι, περβάζι, καναπέ, πάγκο και να φτάσετε σε λιγότερο προσβάσιμες περιοχές ή γωνίες. Συνδέστε το σύνθετο εξάρτημα για να απορροφήσετε σκόνη σε μεγαλύτερες επιφάνειες όπως βιβλιοθήκες και λιγότερο προσβάσιμες επιφάνειες χωρίς να προκαλέσετε φθορά στα έπιπλα. Και τα 2 εξαρτήματα αποθηκεύονται πάνω στην επίτοιχη βάση μαζί με τη συσκευή

Βάση τοίχου

Η φορητή σκούπα μετατρέπεται εύκολα σε σκουπάκι χειρός καλύπτοντας κάθε ανάγκη καθαρισμού από το δάπεδο μέχρι τα υψηλότερα σημεία. Αποθηκεύεται εύκολα στη βάση στήριξης τοίχου για εξοικονόμηση χώρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TOP