MAMBA complete
η κορυφαία επιλογή για αυτόνομο σκούπισμα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ…

RM-05 Robot Vacuum Cleaner

Η σκούπα Robot Mamba Complete RM-05 ανήκει στη νέα γενιά ρομποτικού καθαρισμού και θα σας εντυπωσιάσει. Διαθέτει πλήρως αυτόματο και ολοκληρωμένο κάδο αυτόνομης συλλογής απορριμμάτων και νερού για σφουγγάρισμα που αποτελεί παράλληλα βάση φόρτισης. Ο ακριβής καθαρισμός στο υψηλότερο επίπεδο επιτυγχάνεται με το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης lidar και την τεχνολογία 3D Laser Action που επιτρέπει τέλειο προσανατολισμό και γρήγορη χαρτογράφηση.

Ολοκληρωμένος κάδος Comfort Station αυτόνομης συλλογής απορριμμάτων και σκούπισμα

Η έξυπνη σκούπα ρομπότ, πηγαίνει αυτόματα να αδειάσει στον κάδο απορριμμάτων που αποτελεί παράλληλα και βάση φόρτισης. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μην καθαρίζει τη σκούπα μόνος του και να μην έρχεται σε επαφή με τη σκόνη.

Ολοκληρωμένος κάδος Comfort Station αυτόνομης συλλογής απορριμμάτων και σφουγγάρισμα

Ο κάδος 4lt της ρομποτικής σκούπας Mamba complete, διαθέτει δύο διαφορετικά δοχεία νερού. Το ένα είναι για ανεφοδιασμό με καθαρό νερό 2lt και το άλλο είναι για απομάκρυνση του βρόμικου νερού 2lt. Η κάδος δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόζει το μέγεθος που επιθυμεί μέχρι 4lt.

Κάδος συλλογής Comfort Station απορριμμάτων 2l για μέγιστη αυτονομία

Ο κάδος αυτόματης απόρριψης προσφέρει χωρητικότητα 2lt για μεγαλύτερη αυτονομία και μη συχνή αλλαγή της σακούλας έως και 7 εβδομάδες. Επιπλέον, διαθέτει κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό και είναι μικρός σε μέγεθος για να μην πιάνει χώρο μέσα στο σπίτι.

Λειτουργία σφουγγαρίσματος γυαλίσματος

Η σκούπα RM-05, περνάει από το πάτωμα και σφουγγαρίζει την οποιαδήποτε ακαθαρσία αφήνοντας πίσω της ένα γυαλιστερό πάτωμα χάρη στην ειδική λειτουργία γυαλίσματος.

Σφουγγάρισμα με χρήση απορρυπαντικού

Στο κάδο του καθαρού νερού μπορούμε να προσθέσουμε 10 ml ήπιου καθαριστικού υγρού για καλύτερο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα.

Ισχυρή αναρρόφηση 6000 pa

Η τεχνολογία Ultra Suction Power 6000 pa συνδυάζει πολύ ισχυρή απορροφητικότητα με μια μοναδική κεφαλή αναρρόφησης που είναι εύκαμπτη και ακολουθεί τέλεια το έδαφος. Το αποτέλεσμα είναι τέλειος καθαρισμός λείων δαπέδων και χαλιών. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 διαφορετικά επίπεδα αναρρόφησης ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθαρισμού.

Ειδικά πανάκια από μικροΐνες σφουγγαρίσματος για αποτελεσματικότερο καθαρισμό

• Τα ειδικά πανάκια σφουγγαρίσματος εξαφανίζουν και τους πιο επίμονους λεκέδες.
• Είναι κατασκευασμένα από διαιρούμενες μικροΐνες , οι οποίες μπορούν και δεσμεύουν πολλές φορές περισσότερη βρωμιά από άλλα υφάσματα. Κλειδώνουν τη βρωμιά μέσα στις ίνες και επιτρέπουν να βγει στην επιφάνεια μόνο καθαρό νερό.
• Συνδυάζεται με τις έξυπνες βαλβίδες νερού που διοχετεύουν ποσότητα νερού ανάλογη με αυτή που απαιτείται ή ταιριάζει στον τύπο δαπέδου ακόμη και σε ξεραμένους λεκέδες.

Αυτόματο πλύσιμο και στέγνωμα στα πανάκια

Όταν το σφουγγάρισμα ολοκληρωθεί, ο κάδος έχει την ιδιότητα να πλένει και να στεγνώνει τα πανάκια επανειλημμένα για να είναι καθαρά και ολόφρεσκα για την επόμενη χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε την ένταση του σφουγγαρίσματος, τη συχνότητα πλυσίματος στα πανάκια ή εάν θέλετε απλώς να σκουπίζετε ή να σκουπίζετε ταυτόχρονα. Και όλα αυτά βολικά από την εφαρμογή.

Ξεχωριστό δοχείο καθαρού και βρόμικου νερού

Ο κάδος 4lt της ρομποτικής σκούπας διαθέτει δύο διαφορετικά δοχεία νερού. Η σκούπα εφοδιάζεται με καθαρό νερό από την δεξαμενή. Όταν ολοκληρώσει το σφουγγάρισμα επιστρέφει στην βάση, αδειάζει το βρόμικο νερό και εφοδιάζεται ξανά με καθαρό νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σφουγγαρίζετε πάντα με καθαρό νερό.

3D Laser Action σύστημα αποφυγής εμποδίων

Η σκούπα διαθέτει 3D σύστημα αποφυγής εμποδίων μέσω αισθητήρων για να απομακρύνεται εύκολα από τα εμπόδια. Μπορεί να καθαρίσει επιλεγμένα δωμάτια ή ολόκληρο το διαμέρισμα ταυτόχρονα, να επαναφορτίσει κατά τον καθαρισμό και να συνεχίσει μέχρι να είναι απόλυτα καθαρό.

3D χαρτογράφηση

Η RM-05 είναι η μοναδική με 3D χαρτογράφηση νέας γενιάς και δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια και λεπτομέρεια στη δημιουργία χάρτη. Ο συνδυασμός συστήματος πλοήγησης Lidar και του προηγμένου αλγορίθμου που διαθέτει η σκούπα, της επιτρέπει να προσαρμόζεται σε νέα περιβάλλοντα και στις οποιεσδήποτε αλλαγές εντός του σπιτιού.

AI τεχνολογία-τετραπύρηνος επεξεργαστής τελευταίας γενιάς

Ο τελευταίας γενιάς AI επεξεργαστής, προσφέρει στο χρήστη καλύτερη και πιο έξυπνη εμπειρία χρήσης και καθαρισμού. Όσες περισσότερες φορές η σκούπα RM-05 σκουπίζει, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχει στο περιβάλλον που καθαρίζει

Ενσωματωμένο σύστημα DTOF Lidar

Το εξελιγμένο σύστημα αναγνώρισης και υψηλής ακρίβειας χαρτογράφηση του χώρου DTOF Lidar είναι ενσωματωμένο μέσα στη σκούπα. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να περάσει κάτω από χαμηλά έπιπλα και να σκουπίσει καθαρίζει με ακρίβεια χιλιοστού κατά μήκος των τοίχων και στις γωνίες.

Μπαταρία νέας τεχνολογίας 5200 mAh Li

Μπαταρία νέας τεχνολογίας 5200 mAh Li με μεγάλη διάρκεια έως 200’.

Tangle-Free κεντρική βούρτσα χωρίς εμπλοκή τριχών

Η αεροδυναμικά διαμορφωμένη σιλικονούχα βούρτσα της σκούπας είναι κατασκευής tangle-free. Ελαχιστοποιεί δηλαδή το μπέρδεμα των μαλλιών και τις μάζες σκόνης. Χάρη στο βελτιωμένο αυτό σχεδιασμό και την ισχυρή αναρρόφηση έως και 10.000 στροφών το λεπτό, το αποτέλεσμα καθαρισμού εντυπωσιάζει.

Αισθητήρας αναγνώρισης χαλιού με boost λειτουργία και σύστημα ανύψωσης

Το πρόβλημα δυσκολίας σκουπίσματος πάνω στα χαλιά, αποτελεί παρελθόν! Η RM-05, διαθέτει αυτόματο σύστημα ανύψωσης ύψους μέχρι 1,5 CM, μόλις αναγνωρίσει χαλί και βοηθάει στον καλύτερο δυνατό καθαρισμό του μέσω λειτουργίας boost. Αυξάνει δηλαδή, την ισχύ αναρρόφησης και συνεχίζει ομαλά τον καθαρισμό του.

Ειδική boost λειτουργία για καλύτερο σφουγγάρισμα

Η σκούπα ρομπότ, προφέρει την επιλογή για καλύτερα αποτελέσματα σφουγγαρίσματος, αφού διαθέτει ειδική boost λειτουργία για τους πιο επίμονους και στεγνούς λεκέδες χάρη στην ισχυρή πίεση που ασκεί στο δάπεδο των 10N, που αντιστοιχεί περίπου σε 1 κιλό. Μπορείτε να επιλέξετε τόσο την ένταση σφουγγαρίσματος όσο και το διάστημα πλυσίματος σφουγγαρίσματος ανάλογα με τον τύπο του δαπέδου και τον βαθμό λερώματος.

Ιδανική για κατοικίδια

Η συγκατοίκηση με κατοικίδια πλέον δεν είναι πρόβλημα, καθώς χάρη στη σκούπα RM-05, η οποία καθαρίζει όλες τις μικρές ή μεγάλες τρίχες που βρίσκονται στο χώρο

Αντιαλλεργικό σύστημα φιλτραρίσματος Hepa

Αντιαλλεργικό σύστημα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζει 99,99% αποστείρωση εμποδίζοντας την εκπομπή των μικροσωματιδίων στο χώρο.

Έξυπνος χάρτης σε πραγματικό χρόνο για πολλαπλά επίπεδα

Το ρομπότ μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 διαφορετικούς χάρτες ακόμη και διαφορετικούς ορόφους.

Rohnson Link για έξυπνη διαχείριση της σκούπας από το κινητό

• Χρηστική εφαρμογή για IOS και Android στην ελληνική γλώσσα για αποτελεσματική λειτουργία από όπου και αν βρίσκεστε.
• Διαρκής ενημέρωση της εφαρμογής για περισσότερες και νέες δυνατότητες.
• Οικοσύστημα Rohnson με τη χρήση μιας εφαρμογής για όλες τις συσκευές.

Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου

Η σκούπα μπορεί να σκουπίζει ή να σφουγγαρίζει και να μην ενοχλεί κανέναν κατά τη λειτουργία της. Ο ήχος που ακολουθεί είναι μεταβατικός για να είναι όσο το δυνατόν πιο ήπιος στο άκουσμα.
TOP